100 Kappaletta Neuvoja 100

terveydenhuollon lääke-terveys

Huolehtiva lasten sairaanhoitajat ovat käytettävissä 24/7 auttaa vastaamaan oman terveyden kysymyksiin.

Ne olisi auttaa pitämään sinua tunne riistetty ja bingeing korkea-kalori elintarvikkeet. Esimerkiksi: hunaja on vain 64 rasvaa vapauttaa kaloreita yksi ruokalusikallinen. Munia on vain 70 kaloria yksi kovaksi keitetty muna, täynnä rasvaa vapautuu proteiinia. Osa-rasvatonta ricotta juusto on vain 39 kaloria yksi unssi, täynnä rasvaa, vapauttaen kalsiumia. Tumma suklaa on noin 168 kaloria yksi-unssi neliö, mutta se on täynnä rasvaa vapauttajat. Ja University of Tennessee tutkimuksessa todettiin, että ihmiset, jotka leikata 500 kaloria päivässä ja söi jogurttia kolme kertaa päivässä 12 viikon ajan menettänyt enemmän painoa ja rasvaa kuin ryhmä, joka vain leikata kaloreita. Tutkijat päättelivät, että kalsiumin vähärasvainen meijeri elintarvikkeet laukaisee hormonaalisen vasteen, joka estää kehon tuotantoa rasvaa soluja ja edistää jakautuminen rasva.

Vain kuvitella, mikä vaikutus sillä voisi olla, jos olet viettää aikaa joka viikko järjestelmällisesti rakentaa pehmeitä taitoja nuori lahjakkuus joukkue. Voit lähettää voimakas viesti, viikko viikolta. Sinun tekisi työntekijää enemmän tietoisia. Tekisi työntekijät hoitoa. Sinua auttaisi työntekijöitä oppimaan puuttuu perusasiat yksi kerrallaan, yksi harjoitus kerrallaan. Bottom line: Voit rakentaa oman nuoret työntekijät, ja tehdä niistä niin paljon parempi.


STEMP Smart Lämpötila Laastari on lämpömittari uudistunut for the 21st century. Se STEMP-anturi, lääketieteen-luokan liimoja, ja älypuhelin sovellukset toimivat saumattomasti yhteen antamaan välitöntä, tarkkaa, jatkuvaa kehon lämpötilan mittaus. Se on kuin lämpömittari täyttää bändi-tuki. Jos sinulla on lapsia, jos sinulla on vanhemmat, jos teillä on koskaan ollut sairas, tai jos haluat hallita oman terveyden parempi.

Sarah ja Tim esimerkki on lähimpänä omaa ja olin menossa valittaa, kuinka epärealistinen kiinnitys ja apuohjelmat, se olisi minun alue (joku alla kommentoi olettaa, 1% kiinteistövero", omg, maksan 1900 kuukaudessa vain escrow osa kattaa verot ja vakuutukset). mutta sitten päätin, että tämä on ohje, ja minun pitäisi nähdä, miten saada ainakin lähellä, että ottaen huomioon korkeat kustannukset minun alueella.

Kävely on helpoin liikuntamuoto ja se voidaan suorittaa kuka tahansa, missä tahansa. Ei ole mitään tekosyytä ei voi kävellä vähintään 20-30 minuuttia päivässä. Voit herätä 15 minuuttia aikaisemmin aamulla ja kävellä 10 minuuttia; voit tehdä vielä 10 minuuttia lounaan jälkeen ja 10 minuuttia illalla. Jos sää ei salli mennä ulkona, voit aina käyttää juoksumatolla ja silti nauttia. Keskimääräinen henkilö voi polttaa noin 100 kaloria 30 minuutin kävelymatkan; vauhti ja paino voi olla eroa, mutta keskimäärin tämä on numero, voit olettaa.

Toisin kuin yleisesti luullaan, ei kaikki rasvat ovat haitallisia, vaikka trans-rasvoja ja tyydyttyneitä rasvoja tulisi välttää.

Kasviöljyt, pähkinät ja kala ovat terveellisin lähteitä rasvaa, ja kala, siipikarja, pähkinät ja pavut ovat parhaita proteiinin lähteitä, mukaan Harvard School of Public Health. US Department of Agriculture suosittelee syöminen erilaisia hedelmiä ja vihanneksia: tuoreita, jäädytetty, vähäsuolainen purkitettu, kuivatut ja 100 prosenttia mehut ovat hyväksyttäviä vaihtoehtoja.
Henkilöille, joilla on korkea verenpaine tai kolesteroli, Mayo Clinic suosittelee, että ruokavalio alhainen natriumpitoisuus, tyydyttyneitä rasvoja ja kolesterolia, ja täynnä vihanneksia, täysjyvätuotteita ja terveellisiä rasvoja. Päivittäinen monivitamiini voi olla hyödyllistä lisäksi monipuolinen ruokavalio.