100 Vinkkejä Parantaa Elämääsi

terveydenhuollon lääke-terveys

Paneeli hoitotyön johtajat Magneetti mukavuudet tarjotaan vinkkejä muiden hoitajien hoitavan American Sairaanhoitajat Credential Center Kansallisen Magneetti-Konferenssi lokakuussa Orlando auttaa heitä sitoutumaan tämän terve hoitajan aloitteesta, kun he ovat palanneet kotiin.


Juontajat mukana Maureen Valkoinen, MBA, RN, NEA-BC, FAAN, chief hoitaja johdon ja senior vice president Northwell Terveys-New York City; Patricia Reid Ponte, DNSc, RN, FAAN, senior vice president potilaan hoidon palvelut ja CNO Dana-Farber Cancer Institute Bostonissa; Jaime Dawson, MPH, ohjelman johtaja, Department of Nursing Practice ja työympäristön American Sairaanhoitajat Association Silver Spring, Md.; ja Pat Patton, MSN, RN, FCN, varapuheenjohtaja hoitotyön toimintojen Katolinen Terveys Aloitteita, Englewood, Colo.

Meidän matka terveysneuvontaa on kattava. Lisäksi rokotukset ja lääkkeet, matkustajille annetaan yksilöllistä koulutusta henkilökohtaiseen turvallisuuteen (miten välttää liikenneonnettomuudet ja ryöstö), vinkkejä turvallinen syöminen ja juominen puhdasta vettä, välttää ei-malaria hyönteisten levittämiä sairauksia, voittaa aikaerorasitus, ehkäisy syvä laskimotromboosi (DVTs), käsitellä motion sairaus, ja neuvoja turvallista seksiä. Meidän tulee myös keskustella, mitä oireita voi esiintyä aikana tai sen jälkeen matkaasi, jotka vaativat seurantaa hoitoon kun tulet takaisin Australiassa.

Huomaa ero ensimmäisen säästö 25-vuotiaana vs. 30-vuotiaana.


Säästää vain ylimääräinen $12,000 aikana, että viiden vuoden ajanjakso antaa sinulle loppu tasapaino on $209,000 suurempi kiitos valtaa pahentaa. Voit myös huomata, että näissä laskelmissa oletetaan, että keskimääräinen vuotuisen 8% tuoton. Vaikka bond-raskas salkku ei anna teille, että sellainen tuotto, 8% tuotto on enemmän kuin saavutettavissa varastossa keskittynyt sijoitusstrategia. Ja jos alkaa tarpeeksi aikaisin, sinulla on runsaasti aikaa ratsastaa ulos, mitä markkinoiden volatiliteetti tulee haluamallasi tavalla.

healthcoin on maailman ensimmäinen blockchain-pohjainen diabeteksen ehkäisyn foorumi. Missiomme on todistaa, että miljoonat käyttäjät ovat esti niiden diabetes. Tässä todiste, käyttäjät voivat saada yritysten wellness-palkintoja, pay-as-you live vakuutus alennukset ja verohelpotuksia.

Konepellin alla on myös data-analytiikan moottori: keräämällä miljoonia käyttäjä biomarkkeri kirjaa on blockchain, me mahdollistaa lääkekehityksen, väestön terveyden hallinta ja tarkkuus lääke.

Selvittää kentän haluat rakentaa uraa. Sinun ei tarvitse olla suuri (tai kaikki) virallista valtakirjaa. Kuten aiemmin sanoin, luovempia ja vähemmän säännelty kenttä on, sitä helpommin se on tällaista työtä credential-hakkerointi. Se on helpompi hakata työtä valtakirjojen ohjelmointi -, suunnittelu -, kirjoitus -, myynti -, valokuvaus -, multimedia -, taide -, ja yritteliäisyys, tai yleensä tarvitsen työtä, mitä tahansa työtä!" - tyyppisissä tilanteissa, kuin kirjanpito -, laki-tai lääketiedettä.

Olen valtavan puolestapuhuja syö tuoretta, orgaaninen, ravinteiden tiheä elintarvikkeet, ja käyttämällä vihreä, myrkytön, puhdistus-ja hygieniatuotteita. Mutta totta puhuen—nämä tuotteet voivat todella saada kalliiksi verrattuna tavanomaisia lajikkeita. Terveellisiä välipaloja, kuten lehtikaali pelimerkkejä tai makkara—voi olla kolme kertaa kustannukset suklaapatukan tai pussi maissi pelimerkkejä. Kemiallinen-vapaa-kosmetiikka, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, ja luomu, reilun kaupan kahvia pitäisi olla kaikkien saatavilla, mutta monet, korkeat hinnat näistä kohteista laittaa ne pois päästä.

Ellet tappaa sen salilla 5 6 päivää viikossa, olet todennäköisesti ei tee tarpeeksi! Sitä paitsi, olet todennäköisesti viettää suurimman osan päivästä istuu pöydän ääressä, ja että passiivisuus ei vie veronsa kehon.

Älä vain luottaa kuntosali päivittäiseen workout, mutta tee se kohta kävellä enemmän, liikkua ja tehdä enemmän liikuntaa koko päivän.

Tulevat viikonloput, vältä istuu edessä TELEVISION koko päivän, mutta päästä pois ja tehdä jotain aktiivista!